vineri, 18 iunie 2010

Ghid - Regatele Renascentiste

Scopul principal ar trebui sa fie urmatorul: sa strangi 90 de lei si 5 Puncte de reputatie pentru a putea avansa la nivel 1 (2 puncte lucrand 2 zile la biserica si 3 de la jucatori).
Ai 2 puncte de incredere pe saptamana, de la o duminica la cealalta. Acorda-le si tu pe ale tale (intri la profilul cui vrei si dai click pe Acorda increderea ta lui...) nu ai nici un avantaj daca le pastrezi. La nivel 1, vei putea sa detii ferma ta si vei putea sa votezi in alegeri.

La inceput, oricat de complicat o parea jocul, tot ce trebuie sa faci este sa mananci si sa gasesti o slujba in fiecare zi. Pt a economisi bani iti recomand sa mananci o data la 2-3 zile, ca sa ramai in viata. Daca nu mananci nimic 5 zile mori, insa poti reinvia dintr-un click (sub meniul din stranga iti va aparea "Reinvie") si nu pierzi nimic. O zi in Regatele se inchie la ora 5 dimineata cand are loc reset-ul.

Nu cumpara nimic de pe piata in afara de mancarea de baza (1 felie de paine sau 2 saci de porumb). Incepi cu 2 felii de paine (Casa mea -> Inventarul tau) pe care le poti manca (mananci o data la 2-3 zile pt a nu muri, sau poti sa nu mananci deloc si dupa 5 zile mori, insa strangi mai repede banii; daca vrei sa le vinzi pretul MAXIM pt paine este 6,40 de lei (Inventarul tau> langa paine scrie Pune la vanzare, selectezi pretul ..CEL MULT 6.40 si dai Vinde).

Cel mai bine este sa lucrezi in biserica pentru primele doua zile si apoi sa lucrezi in mina pana treci la nivel 1.
Cu toate ca ideal ar fi sa lucrezi in mina, poti gasi slujbe si in alte locuri. Daca vrei sa lucrezi pentru un cetatean tine minte ca salariul MINIM este de 16 lei. NU lua slujbe pentru mai putin de atat.

Pentru a lucra in mina: Ducat -> Munceste -> Apasa pe imaginea cu mina.
Pentru a lucra pentru un cetatean : Oras -> Primarie -> Anunturi slujba (click la Vezi mai multe la slujba respectiva si Aplica daca iti este permis).
Pentru a lucra in politia orasului : Oras -> Primarie -> Inroleazate la politie.
Pentru a lucra in politia comitatului : Ducat -> Cazarma -> Inroleazate in armata Comitatului.
Pentru a lucra la biserica : Oras -> Biserica -> Lucreaza la Biserica

Odata ce ai strans cei 90 de lei si cele 5 puncte de reputatie (Iti recomand sa strangi 120 ca sa ai bani sa angajezi daca alegi legume, porumb sau grau si 200 de lei daca vrei sa iei o ferma de vaci, de porci sau de oi), poti sa treci la nivel 1. Intreaba-l pe Primar ce tip de ferma are nevoie orasul.
Pentru a trece la nivelul urmator du-te la : Ducat -> Castel -> Intalneste-te cu Secretara Contelui.

La sfarsit as vrea sa iti mai ofer cateva sfaturi. Daca doresti sa vinzi paine sau porumb ar trebui sa stii ca pretul maxim la paine este de 6.4 lei si la porumb de 3.8 lei. Ai grija, jocul este inselator, daca apesi un click gresit nu iti va cere confirmarea. De asemeana, te rog nu incerca sa te alaturi unei demonstratii sau rebeliuni, nu are scop la nivel 0. Acest joc are legi stricte, incearca pe cat posibil sa nu le incalci sau te poti trezi cu un proces la judecatorie. Ca cetatean al tarii esti obligat(a) sa stii legile acestei tari.
Citeste anunturile de la Primarie cat de des. De asemenea acolo gasesti o lista cu preturile MAXIME si salariile MINIME.

Forum-ul este un loc bun pentru a invata mai mult despre joc. Trebuie sa te inregistrezi pentru a putea posta, dar nu si pentru a citi. Acolo poti cere celorlalti jucatori sa iti acorde puncte de incredere. Tot acolo, poti intalni oameni de treaba din orasul tau si ulterior puteti bea o bere in taverna (AI GRIJA sa nu exagerezi cu bautul deoarece poti pierde o zi de lucru).

Daca mai ai intrebari, contacteaza-ma. Iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Fii activ(a) si distreaza-te!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu